Utilizator
Parola

Training

Proiectele noastre de training le derulam mai ales prin moderarea dialogului celor prezenti, propunand totodata activitati interactive aflate in armonie cu obiectivele de invatare.

Metoda noastra are in centru cateva aspecte de principiu:

 • Rolul nostru este de a structura intalnirea in asa fel incat participantii sa poata reflecta liberi la provocarile momentului si sa isi defineasca cele mai bune solutii pentru progres profesional si personal;
 • Nu folosim prezentari PPT in timpul cursurilor, fiindca nu intentionam sa oferim "retete" preconcepute si sa venim cu prejudecati pe care sa le "vindem" participantilor. Materialele informative si suportul de curs le transmitem electronic dupa finalul proiectului;
 • Tinem cont mereu de amprenta culturii romanesti asupra performantei din organizatii. Acolo unde este cazul, oferim participantilor o mai buna intelegere a motivelor din spatele comportamentelor afisate, iar solutiile pentru cresterea performantei au in vedere particularitatile personale, organizationale si culturale.

  Clientii ne transmit constant ca participantii la cursurile noastre sunt sensibil mai increzatori si mai motivati, subliniind flexibilitatea, umorul si spiritul practic al trainerilor. Este unanima aprecierea ca nu venim "cu lectiile facute", fiind permanent in armonie cu aspiratiile de invatare, provocarile si emotiile oamenilor.

  Dupa cursuri pastram legatura cu participantii si managerii lor directi prin multiple actiuni de "follow-up", pentru a fi alaturi si in faza de aplicare a planurilor de actiune.


 • mesaj sau sunati:
  0723 355.556
  © 2010-2020 Corporate Performance Solutions