Utilizator
Parola

HR Tools

Setul de instrumente pe care il prezentam se deruleaza pe o platforma online administrata de colaboratorii nostri Corporate Dynamics International.
Aditional, sunt certificat de Behavioral Science Systems Ltd. (www.behaviouralscience.com) sa pun la dispozitia clientilor nostri un set de instrumente extrem de performante, ce au rolul de a evidentia clar diferenta dintre ce fac angajatii si ce ar trebui sa faca, determina ecartul dintre performanta optima si cea actuala a unui angajat, grup de angajati, sau la nivel de organizatie (unde masuram distanta dintre valorile declarate/solicitate angajatilor si cele exprimate prin comportamentele lor reale), oferind in raport si cateva directii posibile de actiune.

Toate instrumentele descrise atasat sunt dezvoltate individualizat in functie de rezultatul si continutul solicitat de Client.
Spre exemplu, chestionarele pentru Evaluari 360° ale Performantei (Feedback 360°) - pentru un angajat sau grup de angajati - le cream in functie de comportamentele solicitate a fi masurate. Odata formulate aceste chestionare, Clientul poate apela oricand la realizarea unei/unor noi evaluari, pentru un alt angajat/grup de angajati, putand solicita inclusiv modificarea chestionarului utilizat anterior.
Cu exceptia reprezentarii BSS in zona de vest (Corporate Dynamics este reprezentat principal la scara nationala), nu utilizam licente, totul este dezvoltat "in-house" la standarde foarte inalte.
Costurile la care va punem la dispozitie aceste instrumente de masurare a performantei si satisfactiei angajatilor, respectiv a satisfactiei clientilor dumneavoastra sunt reduse.
Am descris atasat Feedback 360° si "Employee Opinion Survey", insa realizam cu succes si "Customer Satisfaction Survey", "Mystery Shoper", precum si in mod specific masurarea performantei echipelor de management si a celor de vanzari, prin instrumente dedicate. Pentru acestea va rugam sa ne solicitati o oferta.mesaj sau sunati:
0723 355.556
© 2010-2020 Corporate Performance Solutions