Utilizator
Parola

Feedback 360°

Feedback 360° este un instrument prin care unui angajat i se ofera opinii din surse multiple in legatura cu eficacitatea comportamentului sau.
Evaluarea se realizeaza prin completarea unui chestionar online de catre repondentii selectati, dupa care vom emite un raport, in care se prezinta grafic si tabelar ce face angajatul, in opinia celor care l-au evaluat, versus ce ar trebui preponderent sa faca, corespunzator rolului sau. Raportul Feedback-ului 360° va fi de regula urmat de programe de dezvoltare a competentelor necesare.

In mod uzual, chestionarul de evaluare 360° este completat de persoana evaluata, de superiorii directi, colegi, clienti interni si uneori externi, si subordonati (daca exista).

Va rezulta un tablou detaliat si usor de parcurs, prezentat sub forma de Raport Individual, ilustrand ecartul dintre "nota maxima" ce apreciaza existenta fara abatere a competentelor-cheie masurate si “realitatea” comportamentului cotidian al angajatului, asa cum este perceputa, in medie, de grupele de repondenti.

Daca Clientul solicita evaluarea unui grup din aceeasi functiune de business vom emite un Raport de Echipa, revelator asupra nivelului mediu al competentelor manifeste, fata de valoarea maxima.

Competentele si comportamentele care le descriu sunt specifice fiecarei companii-Client. Noi vom fi alaturi cu experienta noastra pentru a realiza impreuna un instrument adecvat nevoilor interne ale organizatiei dumneavoastra.


mesaj sau sunati:
0723 355.556
© 2010-2020 Corporate Performance Solutions