Utilizator
Parola

TEAM BUILDING

Dupa sute de asemenea proiecte organizate de-a lungul anilor, plecam la fiecare Team Building inarmati cu mult umor si pofta de voie buna, si o tolba plina de activitati care sunt propuse participantilor la momentul oportun, in asa fel incat agenda de training sa fie moderata ca efort si incarcare, dar plina de continut educativ si antrenant.

Fiecarei solicitari de Team Building pe care o primim ii raspundem cu o agenda creata distinct pentru acel proiect. Numarul de traineri implicati variaza in functie de multi factori, inclusiv de limitarea de buget a Clientului.

Intr-un cadru destins si energizant, invitam participantii la activitati care ii pun adeseori in posturi inedite pentru a reusi impreuna (imortalizate fotografic pentru amintiri perene!). - Incercam sa punem in lumina o parte din latura umana unica a fiecaruia, descoperind, dincolo de functia pe care au, un om care merita apreciat.
In momente bine alese adaugam acele activitati care "misca" modul de gandire, cu trimitere la felul in care este potrivit sa contribuie fiecare la rezultatele echipei/organizatiei, in armonie cu telurile personale.

Stim din experienta profesionala proprie ca retorica "trebuie sa fim o echipa" sau "o echipa trebuie sa fie "asa si asa" ..." ramane o poveste minunata.
O echipa functioneaza cand oamenilor le este (relativ) clar ce trebuie sa faca si de ce, au sesiuni de (re)planificare comuna, reguli de functionare si interactiune clare si asumate de fiecare. Cazul particular al Romaniei acestui moment aduce in ecuatie mai multe aspecte ce tin de "igiena" relatiilor dintre coechipieri. - Oamenii apreciaza un colectiv prietenos, de tip "familie", in care seful ii protejeaza si ii observa ca muncesc.

Insistam la orice team building asupra mentalitatilor noastre profund individualiste provenite din educatie, a lipsei de incredere cronice in concetateni a multor indivizi, a comportamentului duplicitar al altora si a metehnelor mediocritatii de tip "las' ca-i bine si-asa". Toate aceste tare culturale se manifesta la nivel de grupuri de lucru, si suntem atenti ca participantii sa le descopere in echipa lor, daca este cazul.
Liderii buni sunt fara valoare daca nu lucreaza cu oameni de caracter, orientati spre rezultate. Cele doua parti se pot anula reciproc printr-o uzura interminabila de nemultumiri si "jocuri politice".

Daca ni se indica ca parte din cele afirmate mai sus este cazul specific al grupului "client", aceste aspecte vor fi intelese de participanti pas cu pas de-a lungul intregului proiect prin concluziile unor activitati bine plasate in agenda, avand grija sa pastram permanent dinamica si buna dispozitie.
La final, oamenii sunt constienti ca felul in care comunica are radacini multiple, printre care reflexele lor de gandire, conceptiile fundamentale pe care le au la acel moment despre viata, precum si modul in care organizeaza actul de comunicare cand vor sa realizeze ceva impreuna.mesaj sau sunati:
0723 355.556
© 2010-2020 Corporate Performance Solutions