Utilizator
Parola

Project Management Essentials

Cunostintele aferente acestui training se vor livra prin practica, pe baza unor exemple de proiecte propuse anterior de participanti, in asa fel incat cursul sa reprezinte un exercitiu de corecta si sistematica abordare a acestora.
Participantilor le recomandam sa utilizam la curs formulare deja consacrate in companie pentru managementul proiectelor (daca exista!), adaugandu-se formularele propuse de trainer, care pot fi apoi preluate si utilizate in firma.

Cele noua arii tipice ale Managementului de Proiect, pe care le tratam, sunt:
o Integration Management
o Time Management
o Cost Management
o Quality Management
o Human Resource Management
o Communications Management
o Risk Management
o Procurement Management
o Scope Management

Clientul poate indica temele pe care sa le tratam cu preponderenta.
In functie de nivelul de experienta al participantilor si gradul de cunostinte ce se doreste a se construi, durata cursului se poate prelungi de la minimul de 2 zile cerut pentru un training de baza.

Cursul va fi urmat de cateva sesiuni de "follow-up", in care participantii se reunesc pentru a prezenta modul in care au derulat managementul unor proiecte din firma, primind indrumare pentru pasii urmatori atat de la trainer cat si de la grup.
Trainerul nostru este un practician excelent, cu vasta experienta de specialitate, avand suplimentar cunostinte si abilitati exceptionale in integrarea informatiilor complexe in tablouri de comanda facil de utilizat.
Nu oferim certificare de tip "Project Management Professional", acest curs avand stricta menire de a-i familiariza pe participanti cu practica uzuala.


mesaj sau sunati:
0723 355.556
© 2010-2020 Corporate Performance Solutions