Utilizator
Parola

Abilitati de Prezentare

Cursul are ca obiectiv intarirea abilitatilor de a transmite mesaje clare si bine structurate unui auditoriu, fie in cadrul unei sedinte, fie in situatii de tip "training".
Cursul este unanim apreciat pentru metoda folosita, desfasurandu-se mai ales prin interactiunea bine structurata dintre cei prezenti.

Participantii fac prezentari colegilor (cate 3 de fiecare), iar acestia le ofera feedback si analizeaza impreuna fiecare "prestatie" din punct de vedere al impactului acesteia.

Invatarea studentului provine din dubla sursa: pe de-o parte prin faptul ca isi observa colegii-prezentatori si le ofera feedback pe criterii trasate pe foi pre-tiparite primite, iar pe de alta parte prin prestatia individuala - sustinerea celor 3 prezentari in 2 zile de curs, urmate de feedback-ul pretios primit.
Trainerul intervine pe parcurs cu sfaturi punctuale, adaptate stilului fiecarui participant, iar cele cateva momente de reflectie ale intregului grup, moderate de trainer, au menirea sa sedimenteze bine acele mici imbunatatiri pe care fiecare le poate intreprinde cu usurinta.

Prezentarile sunt facute atat cu suport PPT sau informatic de alta natura (pre-pregatite), cat si fara acest suport - pentru a incuraja participantii sa gaseasca modalitati de a transmite un mesaj folosindu-se cat mai bine de logistica disponibila ad-hoc.


mesaj sau sunati:
0723 355.556
© 2010-2020 Corporate Performance Solutions